Rimóczi Zsófia & Marosi László

Nem véletlen hozott össze minket a sors.
2011-ben mindketten ugyanabba a házibuliba készültünk, ekkor láttuk meg egymást első alkalommal. A korkülönbség és sok más ellentét dacára azonnal  lelkitársak lettünk, éjszakákon át tudtunk párbeszédeket folytatni az élet nagy dolgairól, mintha már ezer éve ismertük volna egymást. Egy évig legjobb barátokként kalandoztunk, hol elváltak útjaink, hol összetalálkoztak, majd végül egymásra találtunk és szerelmesekké, örök barátokká alakultunk. 🙂

Ártatlan, tudatlan szerepben éltük hétköznapi, “normális”, önpusztító, materialista életetünket, állandóan gyorséttermekben lógtunk és büszkék voltunk kártékony függőségeinkre, amikben tudva-tudatlanul támogattuk is a másikat és taszítottuk le a egymást a mélybe.
Hiába szerettük egymást tiszta szívből, rengeteg szenvedésmintát, sérelmet hoztunk magunkkal a múltból, ez pedig végtelen sok fájdalmat okozott a kapcsolatunkban és a magánéletünkben egyaránt. Kegyetlenül őszinték voltunk egymással, ennek (is) köszönhetjük, hogy gorcső alá került a temérdek rossz és késztetett minket a változtatásra.

Menjek vagy maradjak?
Rengeteg szakításon és huzabonán mentünk keresztül, de elválaszthatatlanok voltunk, pedig már magunk sem értettük, hogy miért. Már senki sem hitt bennünk, könnyebb lett volna szakítani és új párkapcsolatot kezdeni, de a lelkünk mélyén éreztük, hogy nekünk közös az utunk. A kineziológusunk, rengeteg könyv, Isten, valamint a végeláthatatlan kőkemény önmunka és kitartás segítségével végül el tudtunk indulni a lelkifejlődés, a Szeretet, az igazi boldogság útján, ezért pedig örökké hálásak leszünk.
Összeköltöztünk, majd elkezdtük levetkőzni azokat a szokásainkat, tulajdonságainkat, amik nem tettek hozzánk, csak elvettek belőlünk. Rengeteget beszélgettünk, olvastunk (Gary Chapman könyvek!), tanultunk, formáltuk, csiszoltuk egymást, elkezdtünk tisztábban gondolkozni és érezni, megismerni, tisztelni és szeretni önmagunkat és az embereket, valamint vizsgálni a világban zajló folyamatokat.

2015-ben újabb fordulóponthoz érkezett az életünk, az Earthlings c. film megnézése után etikai okokból határoztuk el magunkat a vegán életmód mellett, ami kétségkívül életünk egyik legjobb döntésének bizonyult. Később megnéztük a Forks Over Knives, majd a Cowspiracy c. filmeket is, így már etikai, egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is biztosak voltunk döntésünk helyességében.

2016-ban megismerkedtünk Dr. Douglas Graham – 80/10/10 című könyvével, ami a mai napig a táplálkozási Bibliánkként szolgál. Hidegzuhanyként ébresztett rá az ember nyers gyümölcsevő természetére, szervezetünk működésére és rengeteg betegség eredetére.
A gyümölcsevés szenvedélyes útján elindulva óriási pozitív változást tapasztaltunk az egészségünkben és rengeteg intelligens, élettelteli emberrel barátkoztunk össze, akik élő példái a nyers étrend végtelenül gyógyító hatásának.

A kettőnk története többek között arra tanított meg minket, hogy
– A gyűlölet NEM old meg semmit, csak a szeretet.
– Mindenkinek meg kell bocsájtani, aki valaha ártott nekünk, még magunknak is
– Minden ember a fejlődés szakaszában jár és nem egy állandó teljesítménnyel üzemelő tökéletes gépezet
–  Hatalmas teremtő erő birtokában vagyunk mi emberek 

– Semmi sem lehetetlen
– Semmi sem történik véletlenül
– A
nnyi tévhit, hamisság kering a világban, hogy alapjaiban kell felülvizsgálni a tanult dolgainkat, szokásainkat

és, hogy a változás, valamint a változásra való hajlandóság az egyik legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel történhet.
Minden lépéssel egyre szabadabbnak, egészségesebbnek, boldogabbnak és szeretetteljesebbnek éreztük magunkat a korábbinál, ez pedig arra inspirált, hogy a sikereinket továbbadhassuk másoknak is, hogy más is részesülhessen a változás végtelenül pozitív hatásaiból. Ha nekünk sikerült, másnak miért ne sikerülhetne?
Így kezdtük el rendszeresen vezetni instagram oldalunkat, melyen keresztül több ezer nő, férfi, fiatal és idős fejezte ki köszönetét, amiért életmódunkkal segítethettünk nekik is elindulni a lelkifejlődés útján. A sok levél viszont azt is megmutatta, hogy mennyien szenvednek különböző lelki és testi betegségekben, hogy mennyi kapcsolat nem működik rendesen és hogy mennyien járják ugyanazt az utat, amit mi régen jártunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ezt az oldalt, bízva benne, hogy üzenetünk még több emberhez fog eljutni, így esetleg inspirációt, motivációt és segítséget nyújtva nekik egy szeretetteljes, szabad, boldog, békés és egészséges élet megteremtésében.
De ha csak egyetlen embernek tudnánk segíteni a rengeteg belefektetett idővel, már akkor is megérte!

Ha eljön az ideje, szeretnénk a trópusokon élni egy önfenntartó, termelő, békés és természetes életet, Szeretetben a gyermekeinkkel. Nem hiszünk a “legszebb években”, szerintünk az élet napról napra egyre csodálatosabb.
Vidám és kalandos életünk mellett jelenleg is változunk, tanulunk, fejlődünk és ez így is lesz az utolsó napig! 🙂

Végszóként hálásak vagyunk mindenért, ami velünk történt. Az életben minden okkal történik, minden esemény a mi fejlődésünket szolgálja.
Ha nincs ez a rengeteg “rossz”, akkor most nem lehetnénk itt és most, ahol vagyunk, nem ismerhettünk volna meg ennyi csodálatos embert, nem tudnánk értékelni azt a rengeteg mindent, ami megadatott, soha nem találtunk volna egymásra és nem lehettünk volna hatással ennyi emberre.

Ölelés,
Zsófi & Laci

Reklámok